Welpen Programma

Algemene informatie over de welpen vind je hier.

De welpenleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De welpen spelen in allerlei delen van het jungle-boek. Die zijn natuurlijk allemaal te vinden bij ons gebouw. Normale draaitijd is van 12.30 tot 15:00. Mochten de tijden afwijken, dan laten we dat op tijd weten!

Maart
07 Creatief met Isis
14 Geen programma
21 Geen programma
28 online programma insignewerk
April
04 online programma spelletjes via skype
11 online programma insignewerk
18 online programma
25 online programma
Mei
02 online programma
09 online programma
16 online programma
23 online programma
29 online programma
Juni
06 Duinen                   info volgt
13 verrassing
20 Waterspelen
27 Speelbos
Juli
04 verrassing
11 Zomerkamp
Wil je meer weten over de activiteitengebieden van de welpen? Klik dan hier

Waar spelen de welpen?

Nog even dit:

Welpen hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

 

Welpenblog

Welpen online

Wat vervelend dat zowel de school als de scouting dicht zijn komende weken! Hopelijk zijn jullie allemaal nog niet ziek geworden,zodat jullie nog lekker kunnen gamen,knutselen en met dit goede weer hopelijk buiten kunnen spelen.

Elke week geven wij nieuwe opdrachten,weetjes,ideeen,puzzels om jezelf mee te vermaken en zodat jullie ons en de scouting niet vergeten!

Ben je benieuwd naar de opdrachten voor deze week? Neem dan hier snel een kijkje! Maar je kunt natuurlijk ook altijd aan je insigneboekje werken.
 

dieren

Heb jij ook nog leuke foto's of filmpjes van de werkjes die je aan het doen bent voor je insignes, stuur deze dan naar je teamleider!! Wie weet zie je dan jou foto of filmpje volgende keer op de website.
Kijk hier voor meer welpenblogs.

 

Celtica online

Wil jij ook mee doen aan onze online programma's? Klik dan op onderstaande linkjes en kijk wat we deze week voor online programma hebben.

Bevers (5 t/m 7 jaar) Bevernieuws

Welpen (7 t/m 11 jaar) Welpenblog

Scouts (11 t/m 14 jaar) Scout-journaal

Veel plezier allemaal! 

 

Welpen online

Wat is dit vreemd. Ons gebouw ligt er verlaten bij. Alles stil, geen vrolijke kinderstemmen. Ook wij kunnen door het coronavirus niet meer bij elkaar komen om leuke scoutingactiviteiten te beleven.

Maar gelukkig is onze leiding erg creatief. Zij hebben thuis een leuk programma in elkaar gezet.

Elke week ontvangen de welpen een aantal thuisopdrachten die aansluiten bij hun insigneboekje. Iedereen kan thuis leuke scoutingactiviteiten doen en daarnaast ook nog werken voor een insigne.

De leiding heeft gevraagd om leuke foto's of filmpjes in te sturen van de activiteiten waar je aan werkt. Zo blijven we toch met elkaar in contact.

En wat word er hard gewerkt !!

eten welpen klein

eten welpen klein 1

Heb jij ook nog leuke foto's of filmpjes van de werkjes die je aan het doen bent voor je insignes, stuur deze dan naar je teamleider!! Wie weet zie je dan jou foto of filmpje volgende keer op de website.

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?