Welpen Programma

Algemene informatie over de welpen vind je hier.

De welpenleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De welpen spelen in allerlei delen van het jungle-boek. Die zijn natuurlijk allemaal te vinden bij ons gebouw. Normale draaitijd is van 12.30 tot 15:00. Mochten de tijden afwijken, dan laten we dat op tijd weten!

Mei
02 Balspelen
09 Battle tussen de nesten
16 Creamiddag
23 Junglebook of records
30 Hoe overleef ik....?
Juni
06 KIM spelen & Gotcha
13 Challenges
20 Themadag
27 Waterspelen
Juli
04 Verrassing
11 Zomerkamp
Wil je meer weten over de activiteitengebieden van de welpen? Klik dan hier

Waar spelen de welpen?

Nog even dit:

Welpen hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

 

Welpenblog

Zaterdag 2 mei

Wat fijn dat we afgelopen zaterdag weer konden draaien! Het was nog een beetje spannend met het weer, maar gelukkig brak de zon door en konden de welpen hun allereerste opkomst toch door te laten gaan.

Het was leuk om iedereen weer te zien ook al was dat dan wel op 1,5 meter afstand achter de afzetlinten. Maar de draaidag was een groot succes!

We zijn begonnen met een goede sportieve draaidag met onder andere levend kwartet, flessenvoetbal en trefbal. Het was heel erg geslaagd, hopelijk allemaal tot volgende week!

2 mei klein

Kijk hier voor meer welpenblogs.

 

Kampeertips

 

 Voor het eerst mee op kamp... dan wil je natuurlijk niet de helft zijn vergeten. Zo'n kamp is al een avontuur op zich. Kijk hier voor de checklist kamp

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?