Welpen Programma

Algemene informatie over de welpen vind je hier.

De welpenleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De welpen spelen in allerlei delen van het jungle-boek. Die zijn natuurlijk allemaal te vinden bij ons gebouw. Normale draaitijd is van 12.30 tot 15:00. Mochten de tijden afwijken, dan laten we dat op tijd weten!

Oktober
05 Installatie/wandelbos;    informatie volgt
12 Schaatsen;                   informatie volgt
19 Jota/Joti;                       informatie volgt
26 Halloweenweekend;      informatie volgt
 
November
02 Insignewerk/scoutingtechnieken
09 Bossen
16 Knutselen
23 Bosspelen
30 Sinterklaarviering samen met de Bevers
 
December
07
14 Insignewerk/ Dropping
21 Kerstviering samen met de Bevers
28 Geen draaien
 
Januari
04 Geen draaien
11 Zwemmen
18 Natuur
25 ?

 

Wil je meer weten over de activiteitengebieden van de welpen? Klik dan hier.

Waar spelen de welpen?

Nog even dit:

Welpen hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

 

Welpenblog

Vrijdag 25 oktober Welpenweekend

Wat was dat weer een avontuurlijk en spannend weekend! Ook dit weekend gingen we weer met de welpen op kamp, maar bezochten we een nieuwe locatie samen met de bevers.
We werden vrijdagavond afgezet door onze ouders bij het kampterrein. Voor vele van ons was dit de eerste keer op kamp, dus dat was best wel spannend. Al snel werd het thema duidelijk, want iedereen was verkleed: Halloween! Eerst werd het thema en de kampregels uitgelegd. Ook kregen we nieuwe nesten! We hadden twee overkoepelende spellen het gehele kamp door; een soort cluedo en gotcha. Dit laatste was vooral erg leuk, want je moest de persoon die op jouw kaartje stond uitschakelen, als dat was gelukt, kreeg je het kaartje van wie je had uitgeschakeld. Je moest ervoor zorgen dat je alleen overbleef.
Na een tijdje gingen we ook de tenten indelen en hebben we nog wat renspellen gedaan. We eindigden de dag bij het kampvuur met lekkere marshmallows en raadselspelletjes, hmm!

Kijk hier voor een uitgebreid verslag van dit spannende weekendkamp.

kampvuur klein

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?