Welpen Informatie

Welpen

 

De welpen zijn een groep jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar oud. Met elkaar doen we op zaterdag verschillende activiteiten. Je kunt denken aan vuur maken en op dit vuur koken, een tocht lopen, naar het bos gaan en hier spelletjes spelen. We gaan ook elk jaar een aantal weekenden op kamp: in de winter in een blokhut en in de zomer in tenten. Hoe cool is dat! Meer informatie over de welpen vind je op de site van Scouting Nederland.

Vind jij dit echt bij jou passen, ben je nieuwsgierig en avontuurlijk? Kom dan een keer kijken. Wij draaien elke zaterdag van 13.15 tot 16.00 uur. We zijn te vinden in ons gebouw, Kronenbergstraat 2, 5045 NC Tilburg. Dit ligt direct tegen het Reeshofbos aan! Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op via het formulier of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Leeftijdsgroep: 7 t/m 11 jaar


Bijeenkomst: wekelijks op zaterdag van 13.15 tot 16.00 uur

Welpen

Teamleider: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Leiding: Maikel, Marjanne, Paul, Bradley, Tessa, Nick, Benthe.
                      

Zomerkamp

Een van de leukste activiteiten is natuurlijk kamperen in een tent. Naast verschillende kampweekenden organiseert de leiding elk jaar in de eerste week van van de zomervakantie een zomerkamp, steeds op een andere locatie en vaak op een van de schitterende kampeerterreinen van Scouting Nederland of Scouting Vlaanderen. Een spannende maar superleuke ervaring!

2018 Labelterrein Het Naaldenveld, Zandvoort

2017 Austerlitz, Utrecht

2016 Scouting labelterrein Herrendal, Mook NL

2015 Hopper Jeugdverblijf De Brink , Herentals BE

2014 Scoutingcentrum Naaldenveld, Zandvoort

2013 Scoutingcentrum Buitenzorg, Baarn, NL

2012 Bieslandsebos, Pijnacker NL

2011 Austerlitz Utrecht

2010 Staelduin 's Gravenzande

2009 Herentals België