Ons gebouw in de Reeshof huren kan natuurlijk ook!

Interesse om een ruimte te huren? Het gebouw van Scouting Celtica in de Reeshof staat open voor verhuur door bijvoorbeeld andere verenigingen, clubs en organisaties. Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Verhuur vind plaats per dag of per dagdeel, alle dagen van de week m.u.v. de zaterdag. De ruimte die we verhuren is 50 m2 en daarnaast is er een aparte keuken met zithoek, wasruimte en toilet. Parkeren kan op eigen terrein en ook is er een fietsenstalling op het eigen terrein. Op dit moment is ons gebouw nog niet geschikt voor overnachtingen.

Per aanvraag wordt bekeken of verhuur mogelijk is. Hierbij wegen we o.a. de kans op overlast af. Zo zijn er beperkingen v.w.b. feesten (o.a. na 22:00u gesloten).

De ruimte ligt aan de Kronenbergstraat 2, 5045 NC in Tilburg (Reeshof), naast de voetbalvelden van S.V. Reeshof, tegen het bos aan en op directe loopafstand van Station Tilburg-Reeshof.

We zijn op zoek naar een vaste huurder voor bijvoorbeeld een avond in de week. Zoek je een ruimte voor je vereniging of activiteit, laat het ons weten!

 

Voordelen van dit gebouw

  • Direct aan het Reeshofbos
  • Veel ruimte rondom het gebouw
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Toilet en keuken
  • Binnenruimte van 50 m2
  • Verhuur voor groepen, verenigingen, organisaties

 

Ruimte huren?

Mooie plek in de Reeshof

Gemakkelijk bereikbaar vanaf Station Tilburg-Reeshof

Veel ruimte rondom het gebouw

Verhuur per dag(deel)

Voldoende parkeergelegenheid

Binnenruimte van 50 m2

Hier kun je ons vinden

Scouting Celtica vind je hier in de Reeshof, vlak bij het Reeshofbos. In minder dan 10 minuten fietsen van o.a. Koolhoven.

HELP HELP HELP

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etcMeer weten?