Outdoor-activiteiten voor iedereen  

De scouts is een groep van jongens en meiden in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Onze activiteiten bestaan uit op kamp gaan (drie á vier keer per jaar), kampvuur maken, pionieren, fietsen, lopen, zwemmen, tokkelen, primitief koken (en eten tongue-out), bosspellen en nog veel meer outdoor. Meer informatie over de scouts vind je op de site van Scouting Nederland. Klinkt dit als iets voor jou?

Scouts

Waar vind je de scouts

Woon je in Koolhoven, Witbrant, Dalem of één van de andere wijken in de Reeshof? Kom dan gerust een keer kijken. Wij draaien elke zaterdag van 14.45 tot 17.15 uur. We zijn te vinden in ons gebouw aan de Kronenbergstraat 2 in Tilburg. Dit ligt direct tegen het Reeshofbos aan! Hopelijk tot snel. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je te oud geworden voor de welpen, dan 'vlieg' je over naar de scouts. Ben je te oud voor de scouts geworden, dan 'vlieg' je over naar de explorers. Dat gaat niet zomaar, daar moet je wat voor doen...

Leeftijdsgroep: 11 tot 14 jaar

Bijeenkomst: wekelijks op zaterdag van 14.45 tot 17.15 uur

Teamleider: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding: Richard, Bradley, Marjanne

Zomerkamp voor scouts

Een van de leukste activiteiten is natuurlijk kamperen in een tent. Naast verschillende kampweekenden organiseert de leiding elk jaar in de eerste week van de zomervakantie een zomerkamp, steeds op een andere locatie. Een geweldige outdoor-ervaring!