Alle speltakken draaien vanaf 12 februari weer!

Als scoutinggroep stellen wij de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop en we geven daarom ook gehoor aan de nieuwe maatregelen en adviezen van de overheid, het RIVM en Scouting Nederland.

Na de laatste berichtgeving heeft Scouting Nederland besloten dat we weer fysiek mogen draaien, maar wel met richtlijnen.

Als Scoutinggroep hebben wij besloten om weer te gaan draaien. Alle ouders/verzorgers krijgen hierover een mail in hun mailbox. Hou deze dus goed in de gaten! Er zal regelmatig een update gegeven worden door onze Scoutinggroep!

Onze speltakken hebben dan ook weer hard gewerkt aan leuke programma's binnen deze richtlijnen. Kijk hiervoor op de pagina's van de speltakken.

Belangstelling om mee te draaien bij Scouting Celtica?

Gelukkig mogen we ook weer kinderen ontvangen om een aantal proeflessen mee te draaien! Er kan in overleg met de leiding daarvoor een eerste datum geprikt worden. Heb je verder nog vragen of opmerkingen dan kun je altijd rondkijken op de Celtica website of contact met ons opnemen. 

Verdere vragen?  

Heb je verdere vragen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter Maikel of bel hem ('s avonds) 06 413 099 31. Andere adressen vind je op deze pagina.

Bijgewerkt op 6 februari 2022 om 12.00 uur