Het Coronavirus en de activiteiten van Scouting Celtica

Vanaf 2 mei 2020 zijn wij weer gestart

Als scoutinggroep stellen wij de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop en we geven daarom ook gehoor aan de nieuwe maatregelen en adviezen van de overheid, het RIVM en Scouting Nederland.

Na de laatste berichtgeving heeft Scouting Nederland besloten dat de groepen weer mogen gaan draaien. Echter wel onder strikte voorwaarden. Kijk hier voor de adviezen van Scouting Nederland.

Het bestuur van Scoutinggroep Celtica heeft besloten dat onze groep onder voorwaarden weer mag gaan starten. Deze informatie kunt u hier vinden.

Het staat de ouders vrij om de kinderen wel of niet naar onze opkomsten te laten komen. Voorlopig blijven wij ook nog online programma's aanbieden, zoals wij de afgelopen weken hebben gedaan. Kijk hiervoor op de pagina's van de speltakken.

Tilburg Tryout nieuwe data bij Scouting Celtica!

Helaas konden de meeste try-out bijeenkomsten door de nieuwe maatregelen niet doorgaan, waardoor deze bijeenkomsten ook verzet moesten worden. Maar er is goed nieuws! Deze bijeenkomsten zijn verzet naar het nieuwe scouting seizoen. Op 5,12 en 19 september zijn de aangemelde kinderen alsnog van harte welkom. In de laatste weken van de zomervakantie ontvangt u van ons een nieuwe uitnodiging voor de try-out. Hierin vind u dan alle informatie rondom draaitijden en programma's. 

Belangstelling maar niet via Tryout?

Ook voor kinderen die niet via de try-out zijn gekomen, maar wel een afspraak hadden staan om (nog) een keer mee te draaien, bieden wij de optie om met het nieuwe seizoen te starten aan.

Mocht een van de nieuwe datums niet uitkomen, dan horen wij dat graag en kan er in overleg een nieuwe datum worden geprikt. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen dan kan u altijd kijken op de Celtica website of contact met ons opnemen. 

Verdere vragen?  

Heb je verdere vragen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter Maikel of bel hem ('s avonds) 06 413 099 31. Andere adressen vind je op deze pagina.

Bijgewerkt op 15 juni 2020 om 20:00 uur

Agenda

Voor wekelijks speltakprogramma, zie beverswelpen | scouts

Favicon Binnenkort bij Celtica

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Datum : 31 oktober 2020