Het Coronavirus en de activiteiten van Scouting Celtica

Wat een ontzettend vervelende toestand! Ook voor alle kinderen die lekker samen met anderen willen spelen en scouting-activiteiten willen beleven. Maar dat kan nu even niet. Wij gaan jullie leuke activiteiten mailen, die je thuis kunt doen. Hou dus goed je mail in de gaten!

Even geen scouting... maar wel online!

Als scoutinggroep stellen wij de veiligheid en gezondheid van iedereen voorop en we geven daarom ook gehoor aan de nieuwe maatregelen en adviezen van de overheid, het RIVM en Scouting Nederland

Voorlopig is de eerste fysieke opkomst weer op 6 juni 2020. Hou verdere berichten in de gaten. We checken zelf ook regelmatig wat Scouting Nederland adviseert.

De leiding doet z'n uiterste best om online programma's aan te bieden. Kijk daarvoor op de andere pagina's van deze website.

Tilburg Tryout

Helaas kunnen de meeste try-out bijeenkomsten door de nieuwe maatregelen niet doorgaan, waardoor deze bijeenkomsten ook verzet moeten worden. Deze bijeenkomsten worden verzet naar het nieuwe scouting seizoen. Dit zal na de zomervakantie zijn. In de laatste weken van de zomervakantie ontvangt u van ons een nieuwe uitnodiging voor de try-out. Hierin vind u dan alle informatie rondom draaitijden en programma's. 

Belangstelling maar niet via Tryout?

Ook voor kinderen die niet via de try-out zijn gekomen, maar wel een afspraak hadden staan om (nog) een keer mee te draaien, bieden wij de optie om met het nieuwe seizoen te starten aan.

Mocht een van de nieuwe datums niet uitkomen, dan horen wij dat graag en kan er in overleg een nieuwe datum worden geprikt. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen dan kan u altijd kijken op de Celtica website of contact met ons opnemen. 

Verdere vragen?

Heb je verdere vragen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter Maikel of bel hem ('s avonds) 06 413 099 31. Andere adressen vind je op deze pagina.

Bijgewerkt op 25 maart 2020 om 20:00u

#ikscoutthuis

ik scout thuis 
Natuurlijk staat Scouting niet stil! Hoewel we even niet fysiek bij elkaar kunnen komen, zijn we nog steeds samen Scouting en dat willen we graag uitdragen. Doe jij een online activiteit met je jeugdleden of ben je op een andere manier thuis met Scouting bezig? Hang dan de #ikscoutthuis poster voor je raam, zodat iedereen dat weet!
 

Download hier één van de drie posters, print hem uit, hang hem voor je raam en maak er een foto van. Deel deze op social media met #ikscoutthuis. Zo laten we aan de hele wereld zien dat Scouting ook nu niet stilstaat.

Agenda