Breng je stem uit voor Rabobank Clubsupport

Groep
Datum: 27 september 2019 00:00 - 11 oktober 2019 00:00

Locatie: Tilburg

Als grootste lokale sponsor is Rabobank Tilburg en omstreken nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen. De Rabobank ontdersteunt verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met hen. Omdat ze begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Met een beperkt aantal sportverenigingen heeft de Rabobank een sponsorovereenkomst en volgt ze een intensief traject. Deze verenigingen zijn geselecteerd op hun ambities, uitdagingen en actieve rol in de samenleving. Het traject duurt één tot twee jaar en kan diverse vormen van begeleiding omvatten. Op dit moment zijn HC Tilburg, MHC Liberty, MHC Goirle, VOAB en Spiridon aangesloten.

Sponsoraanvragen lopen via Rabo ClubSupport (voormalige Clubkas Campagne) of het Fonds Coöperatief Dividend.

Rabobank ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport. De campagne krijgt een nieuwe naam en wordt dit najaar georganiseerd. In 2019 stelde de bank hiervoor een bedrag van 200.000 euro beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Via email en onze website houdt de Rabobank je op de hoogte van de planning en actuele informatie.

Planning

Begin juni worden verenigingen en stichtingen per mail uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan Rabo ClubSupport. Vanwege de zomerperiode kan ingeschreven worden tot begin september. Van 27 september tot 11 oktober kunnen leden van de Rabobank Tilburg en omstreken (ouder dan 12 jaar) hun stem uitbrengen op de favoriete clubs. Het bekendmaken van de resultaten vindt medio oktober 2019 plaats.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van 27 september 2019 00:00 tot 11 oktober 2019 00:00

Powered by iCagenda

Agenda

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?