Nick nuMijn naam is Nick Schuurmans, 19 jaar en al 3,5 jaar leiding bij Scoutinggroep Celtica, waarvan 1,5 jaar teamleider bij de welpen (2019). 

In 2010 begon mijn avontuur hier bij Scoutinggroep Celtica als een klein welpje. Sindsdien heb ik me met volle overgave gegeven voor deze groep en ben ik van welp ontwikkeld naar een scout, een explorer, een hulpleiding, een ‘gewone’ leiding en nu dus teamleider van de welpen. Naast de welpen draai ik ook onze gloednieuwe groep; de bevers, waarbij ik tweede contactpersoon ben.

Nick welpHoewel scouting redelijk druk is, heb ik gelukkig ook nog genoeg tijd voor anderen dingen. Ik studeer aan de ALPO (een combinatie van de PABO op het HBO en Pedagogische Wetenschappen op het WO) in Nijmegen en ben daarnaast al 3 jaar lang vrijwilliger bij de Kindertelefoon. Helaas moet ik ook 1x per maand gemist worden bij scouting. Ik ben dan het hele weekend aan het werk met andere kinderen.

Verder probeer ik mijn overige tijd te besteden aan mijn andere sociale leven, waaronder het echte studentenleven. Daarnaast hou ik er ook van om af en toe te mountainbiken, ouderwetse spelletjes te spelen, maar vooral juist op avontuur te gaan en alles te ontdekken. Scouting is daarvoor de perfecte plek!