Steun Scouting Celtica in Tilburg met een donatie

Soms ontvangt de groep een gulle gift waarmee extra activiteiten worden gedaan met de kinderen. Wil jij ook iets bijdragen? Maak dan rechtstreeks iets over op NL65 RABO 0113 4215 67 t.n.v. Vereniging Scouting Celtica o.v.v. 'Gift'. Doen!


Om als groep te kunnen draaien is geld nodig... voor het gebouw, voor kampen, voor activiteiten, voor materiaal zoals tenten, hout en touw. Celtica heeft als vereniging de taak om de contributie van de leden zo laag mogelijk te houden. Daarom zoeken we altijd naar sponsoring. We zijn ook niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan de Jantje Beton-actie en het verkopen van scoutingloten.

Een stukje nostalgie... Plus Lutz was jarenlang een belangrijke sponsor. Bedankt Lutz!

Wie zijn onze sponsors?

Elk kwartaal betaalt elk lid contributie voor deelname aan de vereniging. In sommige gevallen is dat lastig. Er kan dan een beroep worden gedaan op de Meedoenregeling van de Gemeente Tilburg of een bijdrage worden gevraagd van Stichting Leergeld

 SponsorKliks, gratis sponsoren!

Koop via Sponsorkliks en Celtica krijgt een klein deel van de aankoopwaarde. En het kost jou niks!

 

De gemeente verleent subsidie voor elk kind dat in Tilburg woont en lid is van Scouting Celtica. 

 

De scouts, explorers en veel bevers en welpen halen jaarlijks enkele avonden veel geld op met collecteren langs de deur.

 

Elke welp, scout en explorer verkoopt een lotenboekje. Met elk lot kan een leuke prijs worden gewonnen. De hoofdprijs? Een auto!

  

Rabobank Clubsupport Celtica

De Rabobank heeft jaarlijks een budget ter beschikking voor specifieke doelen van een vereniging. Stem als je lid bent op je favoriete club (Celtica dus laughing) en steun de vereniging.

 

Elk jaar werken we een dag aan het opknappen van ons gebouw. Het Oranjefonds ondersteunt met een bijdrage.