Contact met Scouting Celtica

Ben je op zoek naar iemand van de leiding of het bestuur van Scouting Celtica in de Reeshof? Die vind je hier. Klik op de naam en je kunt direct een mail sturen. Je kunt altijd gebruik maken van het algemene contactformulier.

Groepsgebouw Scouting Celtica

Kronenbergstraat 2

5045 NC, Tilburg

Vereniging Scouting Celtica

KVK 17218015

Rekeningnr. NL65 RABO 0113 4215 67WelpenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Studeren, de Kindertelefoon, het studentenleven en dan ook nog scouting, dat is Nick...


Leiding Scouts | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Begeleiding Explorers/KeltenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Groepsbegeleider en vertrouwenspersoonDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Praktijkbegeleider in opleiding | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Penningmeester | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De penningmeester van de vereniging zorgt voor het beheer van inkomsten en uitgaven van de groep. Denk daarbij aan contributies, sponsoracties en geld voor de speltakken.


Beheerder Website | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Scouting Celtica

KVK 18059704

Rekeningnr. NL63 RABO 0363 8833 63 (niet voor contributie!)


VoorzitterDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Secretaris | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Penningmeester | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De penningmeester van de stichting zorgt voor het beheer van inkomsten en uitgaven die met het gebouw te maken hebben. Denk hierbij aan gas, water, en licht, verhuur en onderhoud aan het gebouw.


Leden | Marco