Scouting voor 5 jaar en ouder

Picknicken? Hutten bouwen? Samen buiten spelen met andere kinderen? Vanaf augustus kan dit bij de Bevers van Celtica

Rabo Clubsupport helpt

Rabobank Clubsupport CelticaWij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Koop loten!

We maken onze groep weer rijk (tenminste... dat proberen we). Koop een lot en win mooie prijzen

 

Celtica doet mee met de Jota/Joti

Jota JotiIeder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet.

Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet. De welpen en scouts van Scouting Celtica gaan dit samen beleven met Scouting Rey de Carle. Dat wordt een geweldig weekend!

Breng je stem uit voor Rabobank Clubsupport

Categorie
Groep
Datum
27 september 2019 00:00 - 11 oktober 2019 00:00
Locatie
Tilburg
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als grootste lokale sponsor is Rabobank Tilburg en omstreken nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Tilburg, Goirle, Dongen en Rijen. De Rabobank ontdersteunt verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met hen. Omdat ze begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Met een beperkt aantal sportverenigingen heeft de Rabobank een sponsorovereenkomst en volgt ze een intensief traject. Deze verenigingen zijn geselecteerd op hun ambities, uitdagingen en actieve rol in de samenleving. Het traject duurt één tot twee jaar en kan diverse vormen van begeleiding omvatten. Op dit moment zijn HC Tilburg, MHC Liberty, MHC Goirle, VOAB en Spiridon aangesloten.

Sponsoraanvragen lopen via Rabo ClubSupport (voormalige Clubkas Campagne) of het Fonds Coöperatief Dividend.

Rabobank ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport. De campagne krijgt een nieuwe naam en wordt dit najaar georganiseerd. In 2019 stelde de bank hiervoor een bedrag van 200.000 euro beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Via email en onze website houdt de Rabobank je op de hoogte van de planning en actuele informatie.

Planning

Begin juni worden verenigingen en stichtingen per mail uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan Rabo ClubSupport. Vanwege de zomerperiode kan ingeschreven worden tot begin september. Van 27 september tot 11 oktober kunnen leden van de Rabobank Tilburg en omstreken (ouder dan 12 jaar) hun stem uitbrengen op de favoriete clubs. Het bekendmaken van de resultaten vindt medio oktober 2019 plaats.

 
 

Alle datums

  • Van 27 september 2019 00:00 tot 11 oktober 2019 00:00

Powered by iCagenda

Agenda

Voor wekelijks speltakprogramma, zie beverswelpen | scouts

Favicon Binnenkort bij Celtica

ma di wo do vr za zo
14
15
16
17
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kampeertips

Voor het eerst mee op kamp... dan wil je natuurlijk niet de helft zijn vergeten. Zo'n kamp is al een avontuur op zich. Kijk hier voor de checklist kamp

Ondertussen op Insta..

Leden en leiding gezocht

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en ook nieuwe leiding om ons enthousiaste team aan te vullen. Meld je aan!

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?