Celtica draait online!

Dit zijn uitzonderlijke tijden. Daarom draaien we online. Lees meer.

Leiding / stagiairs gezocht

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leiding om ons enthousiaste team aan te vullen. Meld je aan!

 

Nieuw op onze site...

Het Scout-journaal

Ben jij benieuwd wat de scouts online voor spellen spelen? Lees meer

 

 

Jantje Beton

 Registratie gesloten
 
0
QR_Jantje_Beton
Categorie
Groep
Datum
2 maart 2020 00:00 - 7 maart 2020 00:00
Locatie
Tilburg

Van maandag 2 t/m zaterdag 7 maart 2020 gaat de jaarlijkse Jantje Beton Collecte weer van start. Ruim 40.000 collectanten gaan langs de deuren én collecteren online om geld op te halen voor hun eigen kas en voor Jantje Beton. Van de opbrengst is 50% voor de club zelf en 50% gaat naar projecten van Jantje Beton.

IN ACTIE VOOR MÉÉR SPELEN

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Eén keer per jaar organiseert Jantje Beton een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen deelnemende clubs en verenigingen geld op. De helft van de opbrengsten is voor de kas van deelnemende verenigingen en clubs. Dit besteden zij aan spelmaterialen, zomerkampen of andere activiteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton.Projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities krijgen hierbij speciale aandacht. 

HUIS-AAN-HUIS ÉN ONLINE COLLECTEREN

Collectanten kunnen naast de huis-aan-huis collecte ook een online collectebus inzetten om de opbrengst te verhogen. Collecteren met een online collectebus kan gewoon thuis vanaf de bank. De bus is in een paar klikken aan te maken. Leden, vrienden en familie van collecterende leden kunnen ook helpen door een online collectebus aan te maken. De collectebus is makkelijk te delen via social media. Op deze manier kan iedereen in de buurt of verder weg helpen de club rijk te maken.

IDEAL QR

QR Jantje BetonGeen klein geld in huis? Doneren kan contant en online door de iDEAL QR-code te scannen. iDEAL QR doneren is snel en gemakkelijk. Staan collectanten voor een gesloten deur, dan kunnen zij het niet-thuis-kaartje achterlaten. Hiermee kan er dan alsnog een online donatie voor de club worden gedaan.

 

 
 

Alle datums

  • Van 2 maart 2020 00:00 tot 7 maart 2020 00:00

Powered by iCagenda

#ikscoutthuis

ik scout thuis 
Natuurlijk staat Scouting niet stil! Hoewel we even niet fysiek bij elkaar kunnen komen, zijn we nog steeds samen Scouting en dat willen we graag uitdragen. Doe jij een online activiteit met je jeugdleden of ben je op een andere manier thuis met Scouting bezig? Hang dan de #ikscoutthuis poster voor je raam, zodat iedereen dat weet!
 

Download hier één van de drie posters, print hem uit, hang hem voor je raam en maak er een foto van. Deel deze op social media met #ikscoutthuis. Zo laten we aan de hele wereld zien dat Scouting ook nu niet stilstaat.

Agenda

Ondertussen op Insta..

Celtica online

Wil jij ook mee doen aan onze online programma's? Klik dan op onderstaande linkjes en kijk wat we deze week voor online programma hebben.

Bevers (5 t/m 7 jaar) Bevernieuws

Welpen (7 t/m 11 jaar) Welpenblog

Scouts (11 t/m 14 jaar) Scout-journaal

Veel plezier allemaal! 

 

Adverteren?

Adverteren op deze website? Dat kan vanaf € 50 per jaar. De advertentie wordt zichtbaar gemaakt op alle pagina's die goed worden bezocht (denk aan de programma's, de site over verhuur en natuurlijk de homepage). Ja, ik wil adverteren (of meer informatie).

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?