Celtica en Corona!

Dit zijn uitzonderlijke tijden. Maar sinds 2 mei draaien wij weer. Lees meer.

Try out bij Celtica

Tryout SportsWij pakken de draad weer op!

Avonturenzomer!

avonturenzomer 2020
In de zomervakantie gaan we draaien! Meer weten? Kijk dan hier!
 

Jantje Beton

 Registratie gesloten
 
0
QR_Jantje_Beton
Categorie
Groep
Datum
2 maart 2020 00:00 - 7 maart 2020 00:00
Locatie
Tilburg

Van maandag 2 t/m zaterdag 7 maart 2020 gaat de jaarlijkse Jantje Beton Collecte weer van start. Ruim 40.000 collectanten gaan langs de deuren én collecteren online om geld op te halen voor hun eigen kas en voor Jantje Beton. Van de opbrengst is 50% voor de club zelf en 50% gaat naar projecten van Jantje Beton.

IN ACTIE VOOR MÉÉR SPELEN

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Eén keer per jaar organiseert Jantje Beton een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen deelnemende clubs en verenigingen geld op. De helft van de opbrengsten is voor de kas van deelnemende verenigingen en clubs. Dit besteden zij aan spelmaterialen, zomerkampen of andere activiteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton.Projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities krijgen hierbij speciale aandacht. 

HUIS-AAN-HUIS ÉN ONLINE COLLECTEREN

Collectanten kunnen naast de huis-aan-huis collecte ook een online collectebus inzetten om de opbrengst te verhogen. Collecteren met een online collectebus kan gewoon thuis vanaf de bank. De bus is in een paar klikken aan te maken. Leden, vrienden en familie van collecterende leden kunnen ook helpen door een online collectebus aan te maken. De collectebus is makkelijk te delen via social media. Op deze manier kan iedereen in de buurt of verder weg helpen de club rijk te maken.

IDEAL QR

QR Jantje BetonGeen klein geld in huis? Doneren kan contant en online door de iDEAL QR-code te scannen. iDEAL QR doneren is snel en gemakkelijk. Staan collectanten voor een gesloten deur, dan kunnen zij het niet-thuis-kaartje achterlaten. Hiermee kan er dan alsnog een online donatie voor de club worden gedaan.

 

 
 

Alle datums

  • Van 2 maart 2020 00:00 tot 7 maart 2020 00:00

Powered by iCagenda

Leiding / stagiairs gezocht

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leiding om ons enthousiaste team aan te vullen.

Laat jij je uitdagen en heb je knotsgekke ideeen? Kom dan eens kijken! Meld je aan!

 

Agenda

Ondertussen op Insta..

Adverteren?

Adverteren op deze website? Dat kan vanaf € 50 per jaar. De advertentie wordt zichtbaar gemaakt op alle pagina's die goed worden bezocht (denk aan de programma's, de site over verhuur en natuurlijk de homepage). Ja, ik wil adverteren (of meer informatie).

Scouts gaan varen

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?