Bever Programma

Algemene informatie over de bevers vind je hier.

De beverleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie.In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Normale draaitijd is zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Mochten de tijden afwijken, dan laten wij dit op tijd weten!

 

Oktober

05 Wandelbos                                                   Informatiemail volgt

12 Spelen met touw

19 Gezond eten

26 Halloweenweekend                                      Informatiemail volgt

November

02 Wie ben ik

09 Reis rond de wereld

16 Sportieve morgen

23 Knutselen voor poppenkast

30 Sinterklaasviering                                        We draaien samen met de Welpen van 12.30 uur tot 15.00 uur

December

07 Knutselen voor kerst

14 Verrassing !                                                Informatiemail volgt

21 Kerstviering                                                We draaien samen met de Welpen van 12.30 uur tot 15.00 uur

28 Geen draaien

Januari

04 Geen draaien

11 Bossen

18 Samenleving

25 Buitenleven

 

 Kaart Hotsjietonia

Nog even dit:

Bevers hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

Bevernieuws!

Zaterdag 26 oktober

Wat was het spannend! De bevers gingen voor het eerst op kamp. Maar wat was het leuk en wat hebben we veel gedaan.

We zijn met Sterre op reis geweest naar Amerika. En in Amerika was het feest, want het was halloween. Dan zijn de mensen verkleed en laten ze elkaar vaak schrikken. Daarom hadden wij een mooie slinger gemaakt met spookjes eraan. En hebben we spooklampjes gemaakt.

Maar we hebben natuurlijk ook echte scoutingdingen gedaan, zoals een plaatjestocht lopen en marshmallows roosteren bij het kampvuur. We hebben overnacht in de blokhut van scouting Biezenmortel en hebben veel buiten gespeeld. Ook was het leuk om binnen met de bouwblokken te spelen of lekker lui in de zitzakken te liggen. We hebben lekkere pannenkoeken gegeten en een vlaflip. Verder hebben we zoveel gedaan dat het teveel is om op te noemen. Kijk om meer te weten gewoon even naar de foto's. Dan zie je hoe leuk ons kamp was. Volgende keer weer, want wij hebben ervan genoten!

kampvuur klein   meisjes klein

puzzel klein   

 

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?