Bever Programma

Algemene informatie over de bevers vind je hier.

De beverleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie.In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Normale draaitijd is zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Mochten de tijden afwijken, dan laten wij dit op tijd weten!

Maart
07 Wie ben ik
14 Geen programma
21 Geen programma
28 online programma beverbadge rozemarijn schoonmaken
April
04 online programma beverbadge rozemarijn spelletjes met eten
11 online programma beverbadge rozemarijn samen koken
18 online programma
25 online programma
Mei
02 online programma
09 online programma
16 online programma
23 online programma
30 online programma
Juni
06 Duinen                         info volgt
12 Zomerkamp                 info volgt
20 Knutselen
27 Poppenkast
Juli
04 Verrassing

 Kaart Hotsjietonia

Nog even dit:

Bevers hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

Bevernieuws!

Bevers online

indexRozemarijn

Opruimen en schoonmaken hoort ook bij koken. Een klusje waar eigenlijk nooit iemand zin in heeft. Maar als je gaat koken, dan moet het aanrecht natuurlijk wel schoon zijn. En als je na het koken nooit zou afwassen, dan heb je na een tijdje geen schoon serviesgoed, bestek en pannen meer.

Bah…...schoonmaken.

Veel mensen vinden schoonmaken echt niet niet leuk. Maar zet eens een gezellig muziekje op om naar te luisteren of om lekker mee te zingen. Of zet een leuk luisterboek aan. Zo word het vervelende klusje toch nog leuk en gezellig.

1 De meeste mensen hebben een vaatwasser. Help papa of mama eens een keer mee met het in/uitruimen van de vaatwasser. Want waar zet je de pannen neer en waar moet het bestek…… en als het schoon is, moet het natuurlijk ook weer netjes in de kastjes opgeruimd worden.

2 Was eens een keer met de hand af. Lekker een sopje maken in de afwasbak en alles met de afwasborstel schoonmaken. Maar doe dit dan bijvoorbeeld met een plastic servies. Dat is een stuk veiliger. Want glazen kunnen breken en dan kun je je lelijk snijden. En messen zijn ook erg scherp. Was dus alleen af als papa of mama er bij is en laat de gevaarlijke dingen door hen doen.

3 Als laatste hoort het aanrecht natuurlijk ook schoon te zijn. Vraag maar eens aan papa of mama hoe zij dit doen.

 Ed bever

 

 

 

Celtica online

Wil jij ook mee doen aan onze online programma's? Klik dan op onderstaande linkjes en kijk wat we deze week voor online programma hebben.

Bevers (5 t/m 7 jaar) Bevernieuws

Welpen (7 t/m 11 jaar) Welpenblog

Scouts (11 t/m 14 jaar) Scout-journaal

Veel plezier allemaal! 

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?