Bever Programma

Algemene informatie over de bevers vind je hier.

De beverleiding heeft voor de komende tijd weer een leuk programma samengesteld! De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie.In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Normale draaitijd is zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Mochten de tijden afwijken, dan laten wij dit op tijd weten!

Januari
04 Geen draaien
11 Bossen
18 Spoorzoeken
25 Raadsel van Rebbel
Februari
01 Sport en spel
08 Toneel
15 Op reis naar...
22 Carnaval                           10.00-12.00
29 Groepsweekend                info volgt
Maart
07 Wie ben ik
14 Laat je verrassen
21 Tocht
28 Bossen
April
04 Cultuur
11 Knutselen pasen
18 Sport en spel
25 Klimmen
Mei
02 Mijn eigen ik
09 Beverdoedag                 info volgt
16 Koken
23 Sport en spel
30 Scoutingtechniek
Juni
06 Duinen                         info volgt
12 Zomerkamp                 info volgt
20 Knutselen
27 Poppenkast
Juli
04 Geen draaien ivm voorbereiding zomerkampen overige speltakken

 Kaart Hotsjietonia

Nog even dit:

Bevers hebben altijd hun uniform aan, inclusief das. Dit geldt ook bij activiteiten als schaatsen, zwemmen e.d. Heb je een Celtica-trui, dan geldt dit niet als uniform. Bij warm weer mag het T-shirt met das worden gedragen. Neem altijd een jas mee en draag niet je nieuwste kleren. Hou rekening met het weer.

Mocht je een keertje niet kunnen, vergeet dan niet om je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij de leiding. Dan kunnen we daar met het programma rekening mee houden.

Bevernieuws!

Zaterdag 11 januari

Na twee weken vakantie is het weer heerlijk om bij scouting te zijn.Vandaag gaan we naar de bossen. We gaan een mooie tocht lopen. We krijgen een plattegrond van het bos. Hierop staan pijlen die we moeten volgen. Iedereen kijkt goed mee op de plattegrond. En wat kunnen ze goed kaart lezen! We hebben een mooie wandeling door het bos gemaakt. Terug op het gebouw gaan we wat drinken en naar een verhaaltje luisteren. Als iedereen een beetje is uitgerust gaan we nog een keer naar het bos. Hier heeft iedereen even lekker kunnen spelen. Sommige kinderen waren een kampvuur aan het maken en anderen gebruikten de boomstammen als evenwichtsbalk. Aan het einde nog even lekker door de modderplassen gestampt en toen terug naar het gebouw. Daar hebben we een nieuwe bever officieel welkom geheten. Aan het einde werd Ed Bever nog voorgesteld. Ed heeft een reiskoffertje en mag elke week met iemand anders mee naar huis. In het koffertje zitten spullen die je mag gebruiken. Ook heeft hij een dagboekje. Hierin kun je opschrijven wat Ed deze week beleefd heeft. Wij zijn erg benieuwd naar alle avonturen die hij gaat beleven!

Ed bever

 

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?