De bevers van Scouting Celtica

groepsfoto klein 1

 

Samen spelen en avonturen beleven!

De bevers zijn een groep jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar oud. Iedere zaterdag gaan we leuke dingen doen met allen. We gaan naar het bos voor een gezellige picknick en hutten te bouwen. We spelen spelletjes, gaan knutselen en soms ook bakken. Niks is ons te gek!

Een aantal keren per jaar gaan we een weekend op kamp. Dan gaan we 1 nachtje in een blokhut slapen en beleven dan de leukste avonturen. Met het zomerkamp gaan we van vrijdagavond tot en met zondagmiddag naar een blokhut. Spannend, want dan zijn we twee nachtjes van huis! Maar we hebben natuurlijk al goed geoefend met onze weekendkampen. Ook hebben we 1x per jaar een groepsweekend, dan gaan we met de hele groep op kamp. Dat is ook heel leuk, want dan leer je ook de oudere kinderen alvast een beetje kennen. Kijk hier voor het programma.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Kom dan een keer kijken! Wij draaien elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wij zijn te vinden in ons gebouw, Kronenbergstraat 2, 5045 NC Tilburg. Dit ligt direct tegen het Reeshofbos aan! Vanuit Koolhoven en andere delen in de Reeshof fiets je er in minder dan 10 minuten naartoe. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leeftijdsgroep : 5 t/m 7 jaar

Bijeenkomst : zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Teamleidster : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding : Nick, Isis, Tessa, Bradley

Wat zijn bevers?

De bevers spelen in het thema Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia wonen verschillende mensen. Samen met Stuiter beleven we leuke avonturen in Hotsjietonia. We gaan zingen en knutselen met Keet en Fleur Kleur. We beleven avonturen in het bos met Bas Bos en Rebbel. Bij Sterre en Steven Stroom leren we over andere landen, we komen tot rust bij Noa en gaan koken bij Rozemarijn. Elke zaterdag beleven we weer een nieuw avontuur in Hotsjietonia.

Kaart Hotsjietonia

Bevernieuws!

Zaterdag 11 januari

Na twee weken vakantie is het weer heerlijk om bij scouting te zijn.Vandaag gaan we naar de bossen. We gaan een mooie tocht lopen. We krijgen een plattegrond van het bos. Hierop staan pijlen die we moeten volgen. Iedereen kijkt goed mee op de plattegrond. En wat kunnen ze goed kaart lezen! We hebben een mooie wandeling door het bos gemaakt. Terug op het gebouw gaan we wat drinken en naar een verhaaltje luisteren. Als iedereen een beetje is uitgerust gaan we nog een keer naar het bos. Hier heeft iedereen even lekker kunnen spelen. Sommige kinderen waren een kampvuur aan het maken en anderen gebruikten de boomstammen als evenwichtsbalk. Aan het einde nog even lekker door de modderplassen gestampt en toen terug naar het gebouw. Daar hebben we een nieuwe bever officieel welkom geheten. Aan het einde werd Ed Bever nog voorgesteld. Ed heeft een reiskoffertje en mag elke week met iemand anders mee naar huis. In het koffertje zitten spullen die je mag gebruiken. Ook heeft hij een dagboekje. Hierin kun je opschrijven wat Ed deze week beleefd heeft. Wij zijn erg benieuwd naar alle avonturen die hij gaat beleven!

Ed bever

 

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?

Bevers Samen Foto Scouting Nederland

Foto: Scouting Nederland