De bevers van Scouting Celtica

groepsfoto klein 1

 

Samen spelen en avonturen beleven!

De bevers zijn een groep jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar oud. Iedere zaterdag gaan we leuke dingen doen met allen. We gaan naar het bos voor een gezellige picknick en hutten te bouwen. We spelen spelletjes, gaan knutselen en soms ook bakken. Niks is ons te gek!

Een aantal keren per jaar gaan we een weekend op kamp. Dan gaan we 1 nachtje in een blokhut slapen en beleven dan de leukste avonturen. Met het zomerkamp gaan we van vrijdagavond tot en met zondagmiddag naar een blokhut. Spannend, want dan zijn we twee nachtjes van huis! Maar we hebben natuurlijk al goed geoefend met onze weekendkampen. Ook hebben we 1x per jaar een groepsweekend, dan gaan we met de hele groep op kamp. Dat is ook heel leuk, want dan leer je ook de oudere kinderen alvast een beetje kennen. Kijk hier voor het programma.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Kom dan een keer kijken! Wij draaien elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Wij zijn te vinden in ons gebouw, Kronenbergstraat 2, 5045 NC Tilburg. Dit ligt direct tegen het Reeshofbos aan! Vanuit Koolhoven en andere delen in de Reeshof fiets je er in minder dan 10 minuten naartoe. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leeftijdsgroep : 5 t/m 7 jaar

Bijeenkomst : zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

Teamleidster : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leiding : Nick, Isis, Tessa, Bradley

Wat zijn bevers?

De bevers spelen in het thema Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia wonen verschillende mensen. Samen met Stuiter beleven we leuke avonturen in Hotsjietonia. We gaan zingen en knutselen met Keet en Fleur Kleur. We beleven avonturen in het bos met Bas Bos en Rebbel. Bij Sterre en Steven Stroom leren we over andere landen, we komen tot rust bij Noa en gaan koken bij Rozemarijn. Elke zaterdag beleven we weer een nieuw avontuur in Hotsjietonia.

Kaart Hotsjietonia

Bevernieuws!

Zaterdag 26 oktober

Wat was het spannend! De bevers gingen voor het eerst op kamp. Maar wat was het leuk en wat hebben we veel gedaan.

We zijn met Sterre op reis geweest naar Amerika. En in Amerika was het feest, want het was halloween. Dan zijn de mensen verkleed en laten ze elkaar vaak schrikken. Daarom hadden wij een mooie slinger gemaakt met spookjes eraan. En hebben we spooklampjes gemaakt.

Maar we hebben natuurlijk ook echte scoutingdingen gedaan, zoals een plaatjestocht lopen en marshmallows roosteren bij het kampvuur. We hebben overnacht in de blokhut van scouting Biezenmortel en hebben veel buiten gespeeld. Ook was het leuk om binnen met de bouwblokken te spelen of lekker lui in de zitzakken te liggen. We hebben lekkere pannenkoeken gegeten en een vlaflip. Verder hebben we zoveel gedaan dat het teveel is om op te noemen. Kijk om meer te weten gewoon even naar de foto's. Dan zie je hoe leuk ons kamp was. Volgende keer weer, want wij hebben ervan genoten!

kampvuur klein   meisjes klein

puzzel klein   

 

 

Koop via Sponsorkliks

Koop via Sponsorkliks en steun onze groep. 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Booking.com, etc. Meer weten?

Beverweekend

marshmallow klein

speeltuin klein

IMG 20191027 WA0043

spin klein 1

Bevers Samen Foto Scouting Nederland

Foto: Scouting Nederland